Vloeren

Pvc

Wat is PVC en wat zijn de voordelen?

PVC, ofwel poly-vinyl-chloride, is een functionele en duurzame keuze voor een vloer. De kracht van PVC ligt in de samenstelling van verschillende kunststofmaterialen, waardoor deze vloeren zowel slijtvast als makkelijk in onderhoud zijn. Ook zijn PVC vloeren uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming en levert een verlijmde PVC vloer het beste rendement.

Een van de sterkste eigenschappen is de waterbestendigheid van PVC vloeren. Dit maakt ze geschikt voor vochtige omgevingen waar traditionele vloerbedekkingen tekort schieten. De PVC samenstelling voorkomt dat water de vloer binnendringt, waardoor schade en vervorming worden voorkomen. Hierdoor kan een PVC vloer ook prima worden gedweild wat onderhoud gemakkelijker maakt.

Naast het leveren van hoogwaardige PVC vloeren, bieden wij ook een professionele legservice aan met vloerenleggers in eigen dienst. Van het egaliseren van de ondervloer tot het zorgvuldig afwerken van randen, onze legservice omvat het volledige installatieproces.

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom voor meer informatie over onze PVC vloeren en de bijbehorende legservice. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van de perfecte vloer voor uw ruimte.

Klik hier om onze collectie PVC vloeren te bekijken.

contact opnemen

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ik heb mijn woonkamer- en keukenvloer laten leggen door Fullhouse Woninginrichting uit Leeuwarden. Niets dan lof......meedenkend, snel, vriendelijk, keurig werk afgeleverd en extra service met terugzetten van de keukenapparatuur, wat wil je nog meer. Nazorg ook super: het uitgelopen vinyl werd in no time bijgewerkt. Vandaar de 5 sterren. Top!

Zeer vakkundige en hardwerkende mensen. Ik heb al 2 keer mijn vloer uitgezocht en laten doen door fullhouse woning inrichting. Altijd goed behulpzaam en telefonisch contact verloopt ook soepel. Aanrader!

Fantastisch bedrijf! We hebben onze gehele beneden verdieping laten verzorgen door hun. Werken snel, denken met je mee en bovenal leveren ze prachtig werk af! Een absolute aanrader!

Bekijk alle beoordelingen

Contactformulier

Edison bulb twee ramps, crucifix 8-bit trust fund cred big mood lyft chambray succulents selfies master cleanse. Activated charcoal etsy humblebrag, everyday carry cupping snackwave cardigan Brooklyn meditation vaporware sartorial heirloom.