Vloeren

vinyl

Wat is vinyl en wat zijn de voordelen?

Vinyl, ook wel bekend als zeil, is een synthetisch materiaal dat wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder vloerbedekking. Het is samengesteld uit meerdere lagen, waaronder een sterke onderlaag, een bedrukte laag die het uiterlijk bepaalt, en een doorzichtige toplaag die bescherming biedt tegen krassen en slijtage. Deze gelaagde structuur maakt vinyl duurzaam en bestand tegen dagelijkse belasting.

Een van de grootste voordelen van vinyl is het gemak van onderhoud. Het is bestand tegen vlekken en gemakkelijk schoon te maken met een simpele veeg- of dweilbeurt. Daarnaast is vinyl volledig waterbestendig waardoor het ook makkelijk gelegd kan worden in keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes.

PVC en vinyl delen dezelfde kernmaterialen, maar onderscheiden zich voornamelijk in hun installatie en toepassingsmogelijkheden. Terwijl PVC stroken individueel worden geplaatst, wordt vinyl geleverd op rollen van vier of vijf meter breed. Dit maakt het mogelijk om vinyl zonder zichtbare naden in kleinere ruimtes te leggen. Het feit dat vinyl op rollen wordt geleverd, maakt het ook van nature zachter dan PVC. Deze zachtheid maakt vinyl gevoeliger voor drukpuntbelasting.

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom voor meer informatie over vinyl en de bijbehorende legservice. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van de perfecte vloer voor uw ruimte.

contact opnemen

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ik heb mijn woonkamer- en keukenvloer laten leggen door Fullhouse Woninginrichting uit Leeuwarden. Niets dan lof......meedenkend, snel, vriendelijk, keurig werk afgeleverd en extra service met terugzetten van de keukenapparatuur, wat wil je nog meer. Nazorg ook super: het uitgelopen vinyl werd in no time bijgewerkt. Vandaar de 5 sterren. Top!

Zeer vakkundige en hardwerkende mensen. Ik heb al 2 keer mijn vloer uitgezocht en laten doen door fullhouse woning inrichting. Altijd goed behulpzaam en telefonisch contact verloopt ook soepel. Aanrader!

Fantastisch bedrijf! We hebben onze gehele beneden verdieping laten verzorgen door hun. Werken snel, denken met je mee en bovenal leveren ze prachtig werk af! Een absolute aanrader!

Bekijk alle beoordelingen

Contactformulier

Edison bulb twee ramps, crucifix 8-bit trust fund cred big mood lyft chambray succulents selfies master cleanse. Activated charcoal etsy humblebrag, everyday carry cupping snackwave cardigan Brooklyn meditation vaporware sartorial heirloom.