Vloeren

Tapijt

Wat is tapijt en wat zijn de voordelen?

Tapijt is een zachte en geweven vloerbedekking die bestaat uit vezels zoals wol of synthetische materialen zoals polyamide (nylon), polyester of polypropyleen. Deze vezels worden vastgemaakt aan een onderlaag, wat resulteert in een dichte textuur die comfortabel aanvoelt onder de voeten. Tapijt is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan verschillende interieurstijlen.

Van nature heeft tapijt geluidsisolerende eigenschappen, waardoor het contactgeluid in een ruimte wordt verminderd en het de akoestiek verbeterd. Daarnaast fungeert tapijt als een natuurlijke isolator, waardoor het veel warmer aanvoelt dan andere vormen van vloerbedekking.

Het meeste tapijt wordt tegenwoordig gemaakt van synthetische materialen. De drie bekendste hiervan zijn polyamide (nylon), polyester (pes) en polypropyleen (pp). De belangrijkste verschillen tussen deze drie liggen in de eigenschappen van de vezels, zoals duurzaamheid, kleurvastheid en kosten. Tapijt gemaakt van nylon is het meest duurzaam en slijtvast en door de natuurlijke veerkracht van het product behoudt het ook langer zijn originele vorm. Polypropyleen is het minst slijtvast van de drie en daardoor ook het goedkoopst. Wel is polypropyleen, net als de andere twee, van nature bestand tegen vlekken en gemakkelijk schoon te houden.

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom voor meer informatie over tapijt en de bijbehorende legservice. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van de perfecte vloer voor uw ruimte.

Contact opnemen

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ik heb mijn woonkamer- en keukenvloer laten leggen door Fullhouse Woninginrichting uit Leeuwarden. Niets dan lof......meedenkend, snel, vriendelijk, keurig werk afgeleverd en extra service met terugzetten van de keukenapparatuur, wat wil je nog meer. Nazorg ook super: het uitgelopen vinyl werd in no time bijgewerkt. Vandaar de 5 sterren. Top!

Zeer vakkundige en hardwerkende mensen. Ik heb al 2 keer mijn vloer uitgezocht en laten doen door fullhouse woning inrichting. Altijd goed behulpzaam en telefonisch contact verloopt ook soepel. Aanrader!

Fantastisch bedrijf! We hebben onze gehele beneden verdieping laten verzorgen door hun. Werken snel, denken met je mee en bovenal leveren ze prachtig werk af! Een absolute aanrader!

Bekijk alle beoordelingen

Contactformulier

Edison bulb twee ramps, crucifix 8-bit trust fund cred big mood lyft chambray succulents selfies master cleanse. Activated charcoal etsy humblebrag, everyday carry cupping snackwave cardigan Brooklyn meditation vaporware sartorial heirloom.